Hírek

Sztrájkoló taxisok Spanyolországban

Barcelona két nagy-forgalmú útját (Gran Vía és Diagonal) részlegesen lezárva tartják a sztrájkoló taxisok. A reptéri út esetleges blokkolásáról egyelőre nincs információnk.
Leer más

Magyar gulyás hódította meg az FC Barcelona Igazgatóságának szívét az elnöki páholyban

Magyarország Barcelonai Főkonzulja, Dr. Kovács Barnabás ötlete volt, hogy megszerettesse a gulyáslevest kedves barátjával, az FCB Szurkolói Egyesületének vezetőjével, Pau Vilanova-val. Egy őszi délután elvitte az egyesület elnökét a Futballáriumba, ahol Vilanova urat teljesen elkápráztatta a magyar konyha különleges ízvilága és a magyar étterem hangulata. Innen jött az ötlet tovább gondolása, hogy be kéne mutatni a gulyáslevest az FC Barcelona elnöki páholyában is.
Leer más

2019. január 15-én Barcelonában tartották az Európai Egyetemek Szövetségének (European University Alliance) soros ülését.

A Barcelonai Egyetem történelmi épületében megrendezett találkozó rektori szekciójának ülésén az ELTE képviseletében Prof. Dr. Borhy László Rektor és Prof. Dr. Hamar Imre Nemzetközi ügyekért felelős rektorhelyettes vesznek részt. A Writing Team megbeszélésén Szontágh Anikó, az Erasmus+ és Nemzetközi Programok Osztályának vezetője és Dr. Takó Ferenc a Rektori Kabinet Nemzetközi Stratégiai Irodájának vezetője képviseli az ELTE-t.
Leer más

2019. január 15-én Barcelonában tartották az Európai Egyetemek Szövetségének (European University Alliance) soros ülését

2019. január 15-én Barcelonában tartották az Európai Egyetemek Szövetségének (European University Alliance) soros ülését. A Barcelonai Egyetem történelmi épületében megrendezett találkozó rektori szekciójának ülésén az ELTE képviseletében Prof. Dr. Borhy László Rektor és Prof. Dr. Hamar Imre Nemzetközi ügyekért felelős rektorhelyettes vesznek részt.
Leer más