2019. május 28-29. között került megrendezésre Barcelonában a Free From Food Expo, amely speciális élelmiszeripari területre, a ’mentes’ élelmiszerekre (glutén-, laktóz-, cukormentes, vegán, bio, valamint funkcionális élelmiszerekre) koncentrál. A vásáron kiállítóként részt vett a CERBONA Kft., a BIOPONT Kft., a Granet Group Kft., illetve a Nemzeti Agrárkamara látogatói delegációval érkezett a vásárra, akik közül többen érdeklődtek a spanyol piac iránt. 

2019. május 28-29 között rendezték Barcelonában a Free From Food Expo-t, amely Európa egyetlen dedikált -mentes és funkcionális élelmiszerekre koncentráló vására. Főbb területek: laktózmentes, gluténmentes termékek, vegán, bio és funkcionális élelmiszerek és italok, mindezek alapanyagai és egyéb -mentes termékek (cukor-, só-, GMO-mentes, stb.). A vásáron 3 kiállító vett részt önálló standdal (Cerbona, Biopont és Granet Group).

A Nemzeti Agrárkamara magyar látogatói delegációval érkezett a vásárra, akik közül többen érdeklődtek a spanyol piac iránt. Részükre Udvaros Kitti KGA személyes találkozó keretében ismertette a spanyol élelmiszeripari piac sajátosságait a megjelölt termékek vonatkozásában, kiemelve, hogy Spanyolországban a magas hozzáadott értékű, innovatív termékek célirányos promóciója hozhat eredményeket a jövőben.