Hírek

Terrorcselekmények Katalóniában (2017. augusztus 17-18.)

A Barcelonában és Cambrils-ban 2017. augusztus 17-18-án elkövetett terrorcselekmények kapcsán bajba jutott magyar állampolgárok számára segítséget a Barcelonai Főkonzulátus nyújt.
Tovább

Elektronikus személyazonosító igazolvány igénylése a Barcelonai Főkonzulátuson

2017. május 2-től kezdődően Magyarország külképviseletein, így a Barcelonai Főkonzulátuson is lehetőség van elektronikus személyi igazolvány iránti kérelem benyújtására.
Tovább

Kubala 90 emlékünnepség az FC Barcelona legendás magyar játékosa, Kubala László születésének 90. évfordulójának alkalmából

Magyarország Barcelonai Főkonzulátusa 2017. május 8-án, hétfőn 19 órától nagyszabású ünnepi megemlékezést szervezett a Katalónia területén szinte legendaként emlegetett magyar futballista, Kubala László születésének 90. évfordulója alkalmából a barcelonai Király Palota műemléképületében, a Pedralbes Palotában.
Tovább

A MECAL Pro animációs- és rövidfilmfesztivál kapcsán a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság részéről Katalóniába érkező vezetők részére a Főkonzulátus munkareggelit szervezett a katalán audiovizuális

A 2017. március 11-31 között Barcelonában megrendezésre kerülő MECAL Pro animációs- és rövidfilmfesztivál idei meghívott díszvendége Magyarország lett. A rendezvény kapcsán a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság részéről Katalóniába érkező vezetők részére a főkonzulátus munkareggelit szervezett a katalán audiovizuális szervezetek képviselőivel.
Tovább