Hírek

Mare Nostrum Swim Tour - Barcelona

Neves magyar úszók részvételével 2024. május 29-én és 30-án a Club Natació Sant Andreu uszodában rendezik meg a Mare Nostrum Swim Tour barcelonai állomását.
Tovább

Trofeo Godó nemzetközi teniszverseny

Barcelonában 2024. április 15-én megkezdődtek a 71. Trofeo Godó nemzetközi teniszverseny küzdelmei. A tornán szerdától pályára lép a jelenlegi legjobb magyar teniszező, Marozsán Fábián is.
Tovább

Pusker Júlia hegedűművész koncertje Barcelonában

A fiatal nemzetközi tehetségek koncertsorozat részeként 2024. április 14-én vasárnap Pusker Júlia hegedűművész előadását hallgathatják meg az érdeklődők a barcelonai Palau de la Músicában.
Tovább

HIPA online karrier networking esemény

A Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) 2024. április 18-án első alkalommal szervez teljesen online formában megvalósuló karrier networking eseményt. Az esemény fő célja, hogy a résztvevők számára bemutassák a magyarországi karrier-lehetőségeket és a megjelenő cégeken keresztül a különböző szektorokról egy általános képet nyújtsanak az érdeklődőknek.
Tovább

Nemzeti ünnepi megemlékezés

A barcelonai magyarság március 18-án a Real Club Tennis Barcelona elegáns “ Salon” -jában ünnepelte meg az 1848-49 -es forradalom és szabadságharc 176. évfordulóját.
Tovább