Hírek

Konzuli fogadónap Mallorcán márciusban

Március 08-10. között kihelyezett konzuli fogadónapot tart a barcelonai képviselet Mallorcán
Tovább

Hangulatos koncert a Bazilikában

A lenyűgöző hangulatú Santa María del Mar Bazilika közel hétszáz éves gótikus falai között került megrendezésre a Főkonzulátus karácsonyi koncertje december 1-jén.

Tovább

Karácsonyi koncert

Örömmel tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a hagyományoknak megfelelően az idei évben is megrendezésre kerül karácsonyi koncertünk a Santa María del Mar Bazilikában (Plaça de Santa Maria, 1, 08003 Barcelona). A Kulturális és Innovációs Minisztérium és a Nemzeti Tehetség Központ támogatásával megvalósuló programon két ifjú magyar tehetség, a Snétberger Zenei Tehetség Központ és a Hágai Királyi Konzervatórium egykori diákja, a Casino de Madridban korábban Letizia királynénak is koncertet adó Janszó Orsolya énekes és a Nemzet Fiatal Tehetségeiért program háromszoros díjazottja, a Wacław Felczak Alapítvány Ifjú nagykövete, Barbarics Csanád zongoraművész ad koncertet. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt. A december 1-jén 20:00 órakor kezdődő eseményre a belépés díjtalan.

Tovább

Mészáros Márta retrospektív Barcelonában

A Katalán Filmintézet Mészáros Márta filmhetekkel kezdi az évadot. Szeptemberben a magyar rendező 12 filmjét vetítik az intézmény mozitermében.
Tovább