Időpontfoglaló rendszer bevezetése 2021. június 1-től a Barcelonai Főkonzulátuson!

 

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy 2021. június 1-től időpontfoglaló rendszer kerül bevezetésre a Barcelonai Főkonzulátuson.

A július 1-től igényelt időpontokat már nem telefonon, hanem az alábbi linken keresztül tudják lefoglalni: https://konzinfoidopont.mfa.gov.hu/home 

 Fontos tudnivalók - az időpontfoglalás szabályai:

  • Külön időpontot kell kérni minden egyes ügytípus intézésére.
  • A rendszerben kért személyek szám a kérelmezők számát jelenti. Pl. gyermek kérelménél egy személyt kell kiválasztani, ha a szülők egyébként nem kérelmezők.
  • Kérjük, a foglalást visszaigazoló e-mailt hozza magával!
  • Ha a foglalt időpontban nem tud megjelenni, mielőbb gondoskodjon az időpontja módosításáról vagy törléséről, amit a visszaigazoló emailben lehet megtenni!
  • Egy alapügyre egy személy csak egy időpontot foglalhat. Ilyenkor az on-line rendszerünk nem engedi tovább, hanem figyelmezteti a korábbi foglalására.

Az egyes foglalható ügytípusokra vonatkozóan Főkonzulátusunk honlapja (Konzuli ügyek menüpont) további részletes tájékoztatást tartalmaz. Kérjük, hogy az ügyintézés gördülékenysége érdekében ezeket a tájékoztatókat a megjelenés előtt szíveskedjen alaposan tanulmányozni, és az ügyintézésre minden szükséges dokumentumot magukkal hozni.

IDŐPONTFOGLALÁSHOZ KATTINTSON IDE: https://konzinfoidopont.mfa.gov.hu/home