Különleges programmal várják az érdeklődőket Barcelona középkori városrészének ódon falai között a hangulatos belvárosi negyedben Barcelonában élő gitárművészek. A gótikus negyedben található, a budapesti romkocsmák hangulatát idéző, Señor Piña kerthelyiségében ad koncerteket a nyári hónapokban Kertai Eszter és Sebastian Reyes. Mindketten rendszeres résztvevői a barcelonai gitárzenei életnek. Nemzetközi és helyi színpadokon, több formációban akusztikus zenét játszanak, beleértve magyar nyelvű saját dalokat is. Koncertjeik célja a gitárművészet kultúrájának népszerűsítése.      

Kertai Eszter: Eszter zenei pályafutását egy magyarországi kisvárosban, Barcson kezdte. Játszott a Swingester csoportban, majd tagja volt a Desenvoltura együttesnek, amellyel többek között olyan fesztiválokon lépett fel, mint a Panyolafeszt (Magyarország) és a Šramlfest (Csehország).

Sebastian Reyes: A Barcelonában élő gitárművész a nemzetközi zenészekből álló Onicoriun zenekar frontembere. Zenei identitásában Silvio Rodríguez, J. M. Serrat vagy J. Sabina poétikus zenéjének nyomai ugyanúgy érezhetők, mint a latin-amerikai zene, folklór, rock, flamenco fúziós zenei együttesek hatása.

 

 

Kertai Eszter és Sebastian Reyes nyáresti gitárkoncertjének következő időpontja 2023. június 25. vasárnap 20:00.

Helyszín: Señor Piña, Carrer de la Boqueria, 21, 08002 Barcelona

A belépés díjtalan!

 

Aki szeretne asztalt foglalni, megteheti az alábbi e-mail címen keresztül:

 

marketing@senorpina.com

Minden érdeklődőt várunk szeretettel!