Hírek

Magyarok a Barçáért c. film vetítése a SEBAP dísztermében

Magyarország Barcelonai Főkonzulátusának szervezésében ismét levetítették Barcelonában Kocsis Tibor nagysikerű, Magyarok a Barçáért című dokumentumfilmjét
Tovább

Sportinnovációs Konferencia és FC Barcelona Workshop Budapesten

2018. május 9. - 11. között került megrendezésre Budapesten a második Sportinnovációs Konferencia. A főkonzulátus közbenjárásával az FC Barcelona két elismert szakembere tartott edzői továbbképzést, amelyre mintegy 1200 edző volt kíváncsi.
Tovább

Március 15-i megemlékezés az ESMUC-ban és Magyar Táncház Sarriában

Magyarország Barcelonai Főkonzulátusa 2018.03.13-án az 1848-as forradalom és szabadságharc, a március 15-i nemzeti ünnep tiszteletére szervezett nagyszabású megemlékezést és koncertet. A rendezvényt megelőzően, március 12-én, hétfőn a főkonzulátus és a „Táncház Barcelona baile húngaro y más” közös szervezésében egy kellemes hangulatú táncház megrendezésére került sor.
Tovább

A magyar női vívóválogatott fogadása a Futballáriumban

Február nyolcadikán a Barcelonai Magyar Főkonzulátus fogadta a felnőtt női vívóválogatottat a Futballáriumban
Tovább

Tájékoztatás a külhonban született magyar gyermekek után járó családtámogatásokról

2018. január 1-jétől a magyarországi családtámogatási ellátási formák közül két juttatás elérhetővé válik a Magyarország közigazgatási határain kívül élő magyarok számára is. E két támogatási forma az anyasági támogatás és a fiatalok életkezdési támogatása (Babakötvény).
Tovább