Hírek

Nagyszabású emlékünnepély Kubala tiszteletére Budapesten

A KUBALA90 emlékév keretein belül 2017. november 3-án a Ferencvárosi Torna Clubbal és a Groupama Arénát működtető Lagardère Sports Hungary vezetőségével együttműködésben került sor a KUBALA90 BUDAPEST emlékestre a Groupama Aréna Kubala László VIP rendezvénytermében. A program a májusi, barcelonai királyi palotában rendezett, valamint a budapesti, Főpolgármesteri Hivatallal közös szervezésű Kubala park alapkőletételének ünnepélyes eseményét követően az emlékév harmadik állomása volt.
Tovább

Tüntetések Katalóniában az október 1-i függetlenségi népszavazás kapcsán

2017. szeptember 20-án Barcelonában (a katalán függetlenedési folyamat és az október 1-i - a spanyol kormány által alkotmányellenesnek tartott - népszavazás kapcsán) tiltakozások kezdődtek.
Tovább

Terrorcselekmények Katalóniában (2017. augusztus 17-18.)

A Barcelonában és Cambrils-ban 2017. augusztus 17-18-án elkövetett terrorcselekmények kapcsán bajba jutott magyar állampolgárok számára segítséget a Barcelonai Főkonzulátus nyújt.
Tovább

Elektronikus személyazonosító igazolvány igénylése a Barcelonai Főkonzulátuson

2017. május 2-től kezdődően Magyarország külképviseletein, így a Barcelonai Főkonzulátuson is lehetőség van elektronikus személyi igazolvány iránti kérelem benyújtására.
Tovább