Hírek

Wizz Air járatindító rendezvény Castellónban

2019. június 19-én megrendezésre került Castellónban a Wizz Air Castellón-Budapest járatindító rendezvénye. A légitársaság heti kétszer indít járatot a spanyol városba, egyelőre a nyári időszakban.
Tovább

Szakonyi Petra adjunktus és a Barcelona Science Park igazgatójának találkozója

Dr, Szakonyi Petra, a Széchenyi István Egyetem képviseletében 2019. május 27-én egy tanulmányút keretében kaphatott képet a Barcelonai Egyetem és a Barcelona Science Park közötti tudományos együttműködésről. Maria Terrades, a Barcelona Science Park igazgatója ismertette az intézmény történetét, működését, valamint az eddigi kiváló együttműködési gyakorlatokat.
Tovább

A Budapesti Metropolitan Egyetem Erasmus Staff Exchange tanulmányútja Barcelonában

Az Erasmus Staff Exchange mobilitási projekt keretében a Budapesti Metropolitan Egyetem delegációja 2019. május 27-én látogatást tett a katalán Ramón Llull Egyetemen, ahol dr. Carlo Gallucci, az URL nemzetközi kapcsolatok rektorhelyettese fogadta a látogatókat
Tovább

Magyar részvétel a Free From – Food Expo kiállításon Barcelonában

2019. május 28-29. között került megrendezésre Barcelonában a Free From Food Expo, amely speciális élelmiszeripari területre, a ’mentes’ élelmiszerekre (glutén-, laktóz-, cukormentes, vegán, bio, valamint funkcionális élelmiszerekre) koncentrál. A vásáron kiállítóként részt vett a CERBONA Kft., a BIOPONT Kft., a Granet Group Kft., illetve a Nemzeti Agrárkamara látogatói delegációval érkezett a vásárra, akik közül többen érdeklődtek a spanyol piac iránt.
Tovább

EURÓPAI PARLAMENTI VÁLASZTÁS 2019

 

A külképviseleti választás időpontja: 2019. május 26. 6:00 és 19:00 óra között.

Helyszíne: Avinguda Diagonal 477, planta 19. B. 08036 Barcelona

Tovább