Hírek

Magyar gulyás hódította meg az FC Barcelona Igazgatóságának szívét az elnöki páholyban

Magyarország Barcelonai Főkonzulja, Dr. Kovács Barnabás ötlete volt, hogy megszerettesse a gulyáslevest kedves barátjával, az FCB Szurkolói Egyesületének vezetőjével, Pau Vilanova-val. Egy őszi délután elvitte az egyesület elnökét a Futballáriumba, ahol Vilanova urat teljesen elkápráztatta a magyar konyha különleges ízvilága és a magyar étterem hangulata. Innen jött az ötlet tovább gondolása, hogy be kéne mutatni a gulyáslevest az FC Barcelona elnöki páholyában is.
Tovább

2019. január 15-én Barcelonában tartották az Európai Egyetemek Szövetségének (European University Alliance) soros ülését.

A Barcelonai Egyetem történelmi épületében megrendezett találkozó rektori szekciójának ülésén az ELTE képviseletében Prof. Dr. Borhy László Rektor és Prof. Dr. Hamar Imre Nemzetközi ügyekért felelős rektorhelyettes vesznek részt. A Writing Team megbeszélésén Szontágh Anikó, az Erasmus+ és Nemzetközi Programok Osztályának vezetője és Dr. Takó Ferenc a Rektori Kabinet Nemzetközi Stratégiai Irodájának vezetője képviseli az ELTE-t.
Tovább

2019. január 15-én Barcelonában tartották az Európai Egyetemek Szövetségének (European University Alliance) soros ülését

2019. január 15-én Barcelonában tartották az Európai Egyetemek Szövetségének (European University Alliance) soros ülését. A Barcelonai Egyetem történelmi épületében megrendezett találkozó rektori szekciójának ülésén az ELTE képviseletében Prof. Dr. Borhy László Rektor és Prof. Dr. Hamar Imre Nemzetközi ügyekért felelős rektorhelyettes vesznek részt.
Tovább

Nemzetközi Diplomata Asztalitenisz verseny, Barcelona

2018. december 1-jén, szombaton először kerül megrendezésre a barcelonai Diplomata Asztalitenisz verseny Magyarország Főkonzulátusa és a barcelonai konzuli testület közös szervezésében.
Tovább